Ta kontakt

Finner du ikke svaret hos oss, kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under. Er spørsmålet relatert til meglertjenester anbefaler vi at du tar direkte kontakt med en eiendomsmegler. Ved å kontakte de direkte vil du få et presist og riktig svar.

Kontakt

6 + 11 =

Faq

Hvor mye koster det å selge boligen min?
Dette er veldig individuelt og det er flere faktorer som spiller inn. Vi har derfor lagd en tjeneste som hjelper deg med å få tilbud fra flere meglere. Da er det enkelt og greit å bare fylle ut skjemaet og velge hvem du ønsker å motta tilbud fra. Innen 3 dager mottar du tilbud fra de forskjellige meglerne. Da er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet
Hva er boligen verdt?
Flere søker ofte etter hva boligen er verdt. Om du skal selge boligen er dette noe du må få svar på. For å finne ut hva boligen din er verdt må du kontakte en eiendomsmegler. Vi anbefaler at du gjerne tar kontakt med flere. Deretter få dem på befaring og få en verdivurdering fra hver enkelt som har vært på befaring. På denne måten vil du få den mest korrekte verdien på boligen din.

Finn beste eiendomsmegler i Bærum

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bærum, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!