Om oss

Eiendomsmeglere Bærum har lagd en tjeneste som skal hjelpe privatpersoner med å innhente uforpliktende tilbud på meglertjenester. Uansett om du trenger en verdivurdering eller skal selge boligen din kan det være lurt å få tilbud fra flere. Tjenesten er gratis og har som mål å hjelpe deg i en ellers tung prosess. Vi vet hvor viktig det er å få den beste megleren når du skal selge boligen din.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fungerer veldig lett at du fyller ut ett skjema hvor du må oppgi den nødvendige informasjonen som vi etterspør. Videre velger du hvilke eiendomsmeglere du ønsker å motta tilbud fra. Innen kort tid vil du bli kontaktet av de forskjellige meglerne du valgte med tilbud, da er det bare å sammenligne. Før du tar en endelig beslutning om hvilken megler du vil bruke, kan det være lurt å få dem hjem på befaring. Det er viktig at du finner en megler som du har god kjemi med og som kjenner nabolaget ditt godt.

Hvorfor velge oss?

Når det kommer til boligsalg og eiendom er det viktig at du finner den beste megleren. Dette er en stor og tung prosess som innebærer mye penger. Vi har derfor gjort det lettvint. Med kun ett skjema vil du motta tilbud fra flere meglere innen få dager. Da vil du enkelt og greit kunne finne den beste og billigste megleren for jobben. Det er ikke vits å betale mer enn man må.

Hvem er vi?

Ønske til oss fra Eiendomsmeglere Bærum er å hjelpe privatpersoner med å ta gode og smartere valg. Salg av eiendom er en prosess som ikke skjer så ofte, og handler om mye penger. Derfor har vi lagd en side som skal kunne hjelpe deg med å finne den informasjonen du trenger. Samtidig som vi hjelper deg med å innhente tilbud.

Finn beste eiendomsmegler i Bærum

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Bærum, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Hva ble boligen solgt for?

Boligpriser er noe som burde interessere deg hvis du skal kjøpe eller selge bolig. Ved å se på hva boligene i området blir solgt for, får du en god pekepinn på hva du kan få solgt din egen bolig for. Hvis du skal kjøpe bolig, er det lurt å sjekke hva prisnivået i...

les mer

Gi kausjon? Les dette først

Det er mange foreldre der ute som stiller som kausjonist for barna sine slik at de kommer inn på boligmarkedet. I 2015 var det en av tre foreldre som bidro i boligkjøpet til barna ifølge en undersøkelse av DNB. Siden da har det blitt vanskeligere og...

les mer

Skal du pusse opp før salg?

Vurderer du oppussing før boligsalget? Da bør du lese videre. Her er en rekke tips på hva du bør unngå, og hva du bør fokusere på. Det er stadig flere som pusser opp boligen før salget, og det med god grunn. Noe oppussing kan gi stor meravkastning på...

les mer