Før visning er det mange ting man kan gjøre for å få til en god visning og lokke flest mulig på budrunden. En eiendomsmegler kan hjelpe deg med å style boligen slik at den er klar for en fotoshoot og selve visningen. Mye kan du selvsagt gjøre selv også, men hør gjerne med en eiendomsmegler hva hun eller han anbefaler. Her kommer noen tips og triks:

Rydd, rydd og ja – RYDD

En av de aller første tingene du bør gjøre er å rydde boligen grundig. Det er gratis og faktisk et av de beste rådene – så RYDD!

Her det viktig å fjerne personlige eiendeler, lekene til barna, skittentøyskurver og andre ting som kan gjøre at en potensiell kjøper føler de kommer inn i en annens bolig på besøk under visning. La kun møbler og ting være igjen som gjør at en kjøper selv kan føle at de bor i boligen. De skal tross alt gå rundt i boligen og visualisere at det er de som bor der. Denne forestillingen kan bli vanskelig om det er flust med familiebilder rundt omkring.

Boligstyling kan også være en god ide, men om du ikke er en som har øye for detaljer kan du gjerne bruke en eiendomsmegler til hjelp. De har god erfaring i bransjen og vet hvordan en bolig bør se ut før visning.